Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

SEMILSKO - Ve středu 1. června se v Bradlecké Lhotě stala dopravní nehoda, při které došlo ke střetu motocyklu s vozidlem, po němž motocyklista z místa události ujel, aniž by splnil povinnosti mu dané zákonem. Ve vozidle byli zraněni tři lidé - řidič a dvě děti. 

Minulý týden ve středu 1. června se v 16.46 hodin na křižovatce místních komunikací v Bradlecké Lhotě stala dopravní nehoda. Řidič s vozidlem Peugeot 106 přijížděl k uvedené křižovatce po mírně klesajícím úseku ve směru od Lomnice nad Popelkou. V té době v opačném směru od Jičína k tomuto místu přijížděla skupinka pěti až šesti dosud nezjištěných motocyklistů s terénními motocykly bez registračních značek, z níž jeden by mohl být motocykl značky KTM oranžovo černé barvy. Motocyklista, který jel v této skupince jako první, narazil do levého boku uvedeného vozidla Peugeot 106 a následně upadl na vozovku. Po nehodě ovšem tento motocyklista z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu ukládá zákon. Při střetu byl zraněn řidič vozidla a také jeho dvě dosud nezletilé spolujezdkyně. Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Provedeným šetřením policisté zjistili, že celá skupina uvedených motocyklistů včetně toho, který narazil do vozidla, odjeli z místa nehody po cestě pro pěší, jenž kopíruje hlavní silnici ve směru na Lomnici nad Popelkou jako k místním koupališti. Je pravděpodobné, že jeden z motocyklů má poškozený bok. Všichni motocyklisté měli na hlavě nasazeny přilby.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech, kteří uvedenou dopravní nehodu nyní šetří, žádají případné svědky celé události a především výše uvedeného dosud nezjištěného motocyklistu, aby se přihlásili na telefonním čísle 727 809 305 nebo na bezplatné lince 158.


6. 6. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem