Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Hledáme svědky dopravní nehody a neznámou dívku, která byla na přechodu pro chodce sražena vozidlem 

V sobotu 21. října se v 18.00 hodin stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou na přechodu pro chodce v ulici Palackého. Řidič s vozidlem Nissan Note jel po ulici Palackého ve směru od centra města do Mšena, kde pozdě zareagoval na dosud nezjištěnou nezletilou chodkyni, která tam přecházela přechod pro chodce ve směru od ulice U Rybníka k ulici Bezručova, tedy z řidičovi pravé strany. Na vyznačeném přechodu pro chodce došlo následně ke střetu přední částí vozidla s uvedenou chodkyní, která potom upadla na vozovku. Chodkyně po tomto pádu okamžitě vstala, dokončila přecházení vozovky směrem k ulici Bezručova. Řidič vozidla jí v té době nabídl odvoz do nemocnice na vyšetření. Tuto nabídku nezletilá odmítla s tím, že jí nic není, že je v pořádku a z místa nehody odešla. Řidič následně událost oznámil policistům, kteří u něj provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají především jakékoliv informace k samotnému průběhu dopravní nehody a ke zjištění totožnosti neznámé nezletilé dívky, která po střetu s vozidlem odešla neznámo kam.


26. 10. 2023
nprap. Dagmar Sochorová 
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

   

Odkazy do noveho okna

DN JN CHODEC (1)

DN JN CHODEC (1) 

Detailní náhled

DN JN CHODEC (2)

DN JN CHODEC (2) 

Detailní náhled

DN JN CHODEC (3)

DN JN CHODEC (3) 

Detailní náhled

DN JN CHODEC (4)

DN JN CHODEC (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem