Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

TURNOV - Ve čtvrtek 13. června kolem 21.30 hodin na křižovatce ulic Nádražní a Fučíkova u restaurace BENEŠ havaroval cyklista, který při pádu z jízdního kola utrpěl zranění. 

Ve čtvrtek 13. června kolem 21.30 hodin došlo v Turnově v ulici Nádražní a Fučíkova na křižovatce u restaurace BENEŠ k dopravní nehodě. 50letý cyklista jel jízdním kole ulicí Nádražní ve směru na Ohrazenice, kde v uvedené křižovatce z jízdního kola upadl. Provedenou dechovou zkouškou policisté v jeho dechu naměřili hodnotu alkoholu 0,85 promile. Z prvotního ohledání místa nehody, výslechu poškozeného a dalších osob nic nenasvědčovalo tomu, že k pádu cyklisty, který utrpěl závažné zranění, došlo následkem srážky s jiným vozidlem.
 
V rámci dalšího šetření celé události v současné době již policisté ovšem prověřují i tu skutečnost, zda uvedený cyklista v daném místě nebyl sražen dosud neustanoveným vozidlem. Tuto možnost policisté prověřují na základě anonymního sdělení údajného svědka dopravní nehody.
 
Policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. č. 974 475 251, 725 073 411 nebo na bezplatné lince 158. Pro policisty jsou důležité především informace k samotnému průběhu dopravní nehody, a proto tímto o pomoc při jejím šetření žádají údajného dosud anonymního svědka, aby jim na některé z uvedených telefonních čísel se svým velmi důležitým svědectvím přihlásil.
 
Policisty se svými poznatky mohou občané kontaktovat i písemně prostřednictvím e-mailu: diorsm@mvcr.cz
 
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
18. června 2013
Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody 1

Místo dopravní nehody 1 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody 2

Místo dopravní nehody 2 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody 3

Místo dopravní nehody 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem