Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - V noci na dnešek se údajně v prostoru křižovatky ulic Fügnerova a Sadová měla stát dopravní nehoda, při které byl dosud neustanoveným vozidlem sražen chodec. Dopravní policisté hledají svědky události. 


V noci na dnešek jednu minutu před jednou hodinou
policisté na lince 158 přijali oznámení muže, který jim uvedl, že v Jablonci nad Nisou v prostoru křižovatky ulic Fügnerova a Sadová nalezl na vozovce ležící osobu, v níž byl později ztotožněn 48letý muž z Liberce. Tento muž policistům na místě uvedl, že byl sražen blíže nezjištěným vozidlem. Následně byla v jeho dechu naměřena hodnota alkoholu 2,04 promile. Z místa údajné dopravní nehody byl poté převezen sanitním vozidlem Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje do jablonecké nemocnice na ošetření. Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Stejně tak policisté budou zjišťovat okolnosti vzniku zranění uvedeného muže a také případnou míru zavinění.


Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace směřující k objasnění samotného průběhu uvedené dopravní nehody a případné poznatky k vozidlu, které mělo chodce na ulici srazit.


22. 1. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Liberekcého kraje, tisková mluvčí

 

Odkazy do noveho okna

DN chodec 3

DN chodec 3 

Detailní náhled

DN chodec 2

DN chodec 2 

Detailní náhled

DN chodec 1

DN chodec 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem