Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste nehody viděli, volejte 158. 

Na Štědrý den došlo okolo 13:00 hodiny na ulici Litvínovická k dopravní nehodě motocyklu a osobního vozidla. Obě vozidla jela po silnici č. I/3 ve směru od centra města České Budějovice směrem na obec Planá. Dosud nezjištěný řidič na motocyklu začal předjíždět, neponechal náležitý odstup od boku vozidla značky BMW 530 stříbrné barvy a při tomto manévru automobil poškodil. Vozidlo  jelo ve stejném směru jízdy. Řidič motocyklu poškodil levé přední dveře a levé zpětné zrcátko osobního vozu, způsobil tak škodu ve výši 10 000 korun. Poté nezastavil a z místa nehody ujel. 

Druhá nehoda se stala dne 27. prosince v době od 8:00 do 17:00 hodin v obci Hrdějovice. Na parkovišti před fotbalovým hřištěm a víceúčelovou sportovní halou nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil zde zaparkované vozidlo značky Peugeot 607, šedé - metal barvy. Došlo k poškození levých zadních dveří a levého blatníku. Škoda dosáhla výše 30 000 korun. Následně pachatel z místa nehody ujel. 

Pokud jste byli svědky těchto dopravních nehod, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Děkujeme za spolupráci.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

1. ledna 2020

vytisknout  e-mailem