Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste nehody viděli, volejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají sdělovací prostředky a širokou veřejnost o pomoc při objasnění několika dopravích nehod, které se staly v uplynulé době na Českobudějovicku.

Dne 25. května v době mezi půlnocí a osmou hodinou ranní poškodil neznámý řidič dosud nezjištěným vozidlem v ulici Puklicova, u domu čp. 8 zde zaparkovaný automobil značky Mercedes Benz A180 černé barvy a z místa nehody ujel. Je pravděpodobné, že k nehodě došlo při couvání automobilu pachatele, protože vůz značky Mercedes je poškozen na levé přední části v oblasti levého předního nárazníku a levého předního světla. 

K další nehodě došlo dne 1. června v době kolem 23:15 hodiny, kdy dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem poškodil vozidlo značky Škoda Octavia, které stálo zaparkované v obci Chrášťany na parkovišti před domem č.p.76. Poté z místa nehody odjel. 

Pokud máte jakékoliv informace k těmto dvěma dopravním nehodám, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

5. června 2019

vytisknout  e-mailem