Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Pomozte policistům s jejich objasněním. 

Policisté z Dopravního inspektorátu v Českých Budějovicích žádají veřejnost o pomoc při objasnění několika dopravních nehod, ke kterým došlo na území Českých Budějovic v uplynulém období.

V prvním případě žádame svědky, kteří viděly dopravní nehodu, ke které mělo dojít z neděle 30. září na pondělí 1.října v ulici Riegerova před domem č.p. 22 v krajském městě. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkovaný vůz značky Mercedes a z místa nehody odjel.

V druhém případě se jedná o dopravní nehodu, ke které došlo v pondělí 8. října krátce po půl páté hodině odpolední, a to v prostoru křižovatky vedoucí od obce Hůry na silnici III. třídy, č. 10576. Došlo zde ke střetu vozidla značky Renault Clio a motocyklisty. Řidička měla z hlavní komunikace odbočovat vlevo a motocyklista ji měl v tu dobu předjíždět, poté došlo ke střetu a zranění motocyklisty. O bližší informace, které by pomohly nehodu objasnit, žádají policisté případné svědky.

K další dopravní nehodě, jejímiž okolnostmi a příčinami se policisté zabývají, došlo ve středu 10. října v době od 11.30 do 13.50 hodin v ulici Sokolský ostrov, na parkovací ploše před letní plovárnou. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil zaparkované vozidlo značky BMW a z místa nehody ujel.

Ve čtvrtém případě policisté žádají o pomoc svědky dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 20. října mezi půl druhou a půl třetí hodinou odpolední na parkovišti u OD TESCO. Po dopravní nehodě zde zůstal poškozený vůz značky Citroen. Řidič, který automobil poškodil, z místa nehody odjel.

O informace žádají policisté svědky i u dopravní nehody, ke které došlo v podělí 22. října v době od 7.00 do 13.45 hodin v ulici Jeronýmova č.p.2 (vjezd do areálu firmy Prior). Neznámý řidič zde poškodil cihlovou zídku a vjezdovou bránu do areálu. 

Informace k uvedeným dopravním nehodám směřujte, prosím, na linku 158 nebo tel: 974 226 588.

kpt. Lenka Krausová, krpc.pio@pcr.cz 

25. října 2018

vytisknout  e-mailem