Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Volejte linku 158, pokud jste některou z nehod viděli. 

Českobudějovičtí dopravní policisté se obrací na případné svědky několika dopravních nehod, které se v uplynulé době staly na území krajského města.

V ulici Nemanická v Českých Budějovicích se dne 3. prosince v době od 01:30 hodiny do 05:00 hodiny stala dopravní nehoda. Nezjištěný řidič s dosud nezjištěným vozidlem zde poškodil vjezdovou bránu do areálu firmy Řempo. Pak z místa nehody ujel. 

Na ulici Okružní, v areálu Shopping parku před restaurací Burger King se v době od 6. prosince 18:00 hodiny do 7. prosince 10:00 hodiny se stala další dopravní nehoda. Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a svým vozem poškodil označník směru k Drive Thru umístěný před budovou restaurace Burger King. Viník poté z místa nehody ujel. 

Dne 9. prosince došlo v době od 08:20 do 09:30 hodiny v uici Otakarova před domem č.p. 22 k dopravní nehodě, při které bylo poškozeno zde zaparkované vozidlo značky Škoda Octavia. Řidič z místa nehody ujel, aniž by událost nahlásil. Jel ve směru od ulice J. Š. Baara do ulice Riegrova, přičemž z nezjištěných příčin do druhého vozidla, které stálo zaparkované na pravé straně komunikace, narazil. Na stojícím vozidle byla odhadnuta škoda na 100 000 korun.

Dne 10. prosince v době mezi 09:15 a 11:15 hodinou došlo naproti budově soudu v Českých Budějovicích na Zátkově nábřeží k poškození bílého vozidla značky Hyundai santa fe. Vozidlo bylo poškozené v místě pátých dveří. 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod a mohli byste tak policistům pomoci s jejich objasněním, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Za spolupráci děkujeme. 

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

14. prosince 2020

Odkazy do noveho okna

1 Místo DN poškozená vrata

1 Místo DN poškozená vrata 

Detailní náhled

2 Poškozené vozidlo Hyundai

2 Poškozené vozidlo Hyundai 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem