Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste nehody viděli, zavolejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté hledají svědky dvou dopravních nehod, které se staly v uplynulé době na Českobudějovicku.

První nehoda se stala dne 8. srpna ve 14:32 na křižovatce ulic U Staré Trati a ulice Labská. Řidič v osobním vozidle značky Hyundai Bayon odbočoval vpravo z ulice U Staré Trati, jel na zelenou. Po přechodu pro chodce přejížděla cyklistka na jízdním kole značky Madison, rovněž měla zelenou, jela ve směru od ulice Labská. Došlo ke střetu vozidla a cyklistky, kdy žena utrpěla zranění a byla převezena do nemocnice. 

K druhé nehodě došlo ve středu 10. srpna v době od 09:00 do 18:30 hodin v ulici Husova tř. Na komunikaci přilehlé k této ulici, proti hlavnímu vchodu na výstaviště, dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil levou přední část zde zaparkovaného vozidla značky Škoda Fabia červené barvy. To jeho majitel zaparkoval podélně při pravém okraji komunikace za trolejbusovou zastávkou.

Pokud jste některou z uvedených nehod viděli, volejte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Za spolupráci děkujeme. 

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

17. srpna 2022

Odkazy do noveho okna

1 Foto DN 1

1 Foto DN 1 

Detailní náhled

2 Foto DN 2

2 Foto DN 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem