Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Výzva svědkům dopravních nehod

Dnes hledáme svědky dvou událostí z minulých dnů 

   Policie vyzývá případné svědky následujících dvou dopravních nehod z pondělí 8. září 2008, aby se přihlásili na Policii ČR oddělení dopravních nehod, ul. Rožkova, či na tel. číslech +420 974 566 254, +420 974 566 577-8 nebo přímo na linku 158.

9.9. DN 9.9. DN
   V jednom případě se jedná o dopravní nehodu, ke které mělo dojít mezi 12:30 a 13:15 na parkovišti u restaurace Koliba u obce Býšť. Vozidlo dosud nezjištěné registrační značky mělo údajně při couvání narazit do zaparkovaného nákladního vozidla Mercedes. Pachatel z místa dopravní nehody ujel. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování. Možným pachatelem by mohlo být červené vozidlo Ford Transit. Nebyli jste svědky této nehody? Pokud ano, kontaktujte nás na výše uvedených telefonních číslech.

9.9. spolupátrání DN 9.9. spolupátrání DN
   Ke druhé nehodě došlo ráno, okolo deváté hodiny, mezi obcemi Břehy a Živanice, na tříramenné křižovatce komunikací II/333 a II/323 (odbočka na Přelovice a Vlčí Habřinu). Zde odbočovaly vlevo (směrem na obci Živanice) dva nákladní automobily - Ford Transit a Man. Při odbočování došlo k jejich střetu. Nehodu vyšetřující policisté i v tomto případě žádají svědky nehody, kteří by mohli přispět k objasnění této události, aby se přihlásili na výše uvedené kontakty.  

  

 

 

 

vytisknout  e-mailem