Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkyni trestného činu - Aktualizace

Tábor - Řidička osobního vozidla tovární značky Opel zabránila znásilnění jiné ženy. Ozvěte se nám! 

Táborští policisté děkují médiím a široké veřejnosti za pomoc při pátrání po ženě, která zabránila sexuálnímu obtěžování a možnému znásilnění. Žena se již policistům přihlásila. 

Žádáme další případné svědky níže uvedené události, aby se se svým svědectvím přihlásili na Územním odboru Tábor, Služba kriminální policie a vyšetřování, Oddělení obecné kriminality, Soběslavská 2763, Tábor, telefon 974 238 459 nebo přímo na lince tísňového volání 158.

Za případnou pomoc děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

20. února 2023

Táborští kriminalisté z oddělení obecné kriminality od včerejšího večera vyšetřují případ pokusu znásilnění v Táboře, na křižovatce ulic Bechyňská a Příběnická. Dosud neznámý muž v sobotu dne 18. února 2023 v 19:10 hod., na zmíněném místě sexuálně ohrožoval ženu středního věku. Naštěstí v tu dobu kolem místa projížděla řidička osobního vozidla tovární značky Opel staršího typu, stříbrné nebo šedé barvy, která napadené pomohla a odvedla ji k svému vozidlu.

Kriminalisté tuto řidičku žádají, aby je obratem kontaktovala na Územním odboru Tábor, Služba kriminální policie a vyšetřování, Oddělení obecné kriminality, Soběslavská 2763, Tábor, telefon 974 238 459 nebo přímo na lince tísňového volání 158.

Děkujeme za vaše svědectví.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

19. února 2023

vytisknout  e-mailem