Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vzali prázdné sudy i přepravky

Z auta odnesl i pouzdro se šipkama, Usnul a přišel o peněženku i kartu  

Ukradl přepravky a sudy
V pondělí 9.11.2009 oznámil krnovským policistům 39letý muž krádež prázdných sudů a přepravek. V době od letošního března do října v areálu bývalého pivovaru v Krnově na ulici U Požárníků dosud neznámý pachatel překonal oplocení a odcizil 46 prázdných nerezových sudů, 48 plastových přepravek a 24 prázdných láhví. Způsobená škoda činí přes 44 tisíc Kč.
 
Z pola vzal nářadí i šipky
V Krnově na parkovišti na Sídlišti pod Cvilínem v době od 8. do 9.11.2009 vnikl dosud neznámý pachatel do vozidla VW Polo. Z předních a zadních prostor odcizil složku s doklady a ledvinku s elektrickým nářadím. Pak sklopil sedačky a z kufru vzal batoh, autovysavač, čelovou svítilnu a pouzdro, kde měl majitel šipky do elektrického terče i s náhradními tělíčky, letkami, hroty, mýdlem na prsty a klíčem na utahování hrotů. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 5 600 Kč.
 
V podnapilém stavu usnul a přišel o peněženku i kartu
Spánku podnapilého 30letého muže využil dne 8.11.2009 neznámý pachatel, který na diskotéce v Krnově na ulici Albrechtické mu odcizil k kapsy kalhot peněženku. V ní měl hotovost ve výši 1 500 Kč, doklady a platební kartu své matky i s PINem. Několik hodin po činu následně pachatel vybral z automatu v Krnově díky odcizené kartě finanční hotovost ve výši 600 Kč. Celková škoda činí 2 300 Kč.
 
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková Pavla

vytisknout  e-mailem