Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vzteky se vrhnul do prosklených dveří

MOST - Muže na místě dopadli policisté; Hodil se mu kontejner; Krádež peněženky 

Údajně to byl vztek, který dohnal mladého muže z Teplicka rozběhnout se proti proskleným dveřím na mosteckém nádraží. Pachatel svým neuváženým chováním způsobil škodu 30 tisíc korun. Podezřelého na místě ihned zadrželi policisté hlídkové služby, kteří uslyšeli podezřelý hluk a tak se tam vydali. Muž si již vyslechl sdělení podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci. Případ šetří mostecké obvodní oddělení ve zkráceném přípravném řízení.
 
Hodil se mu kontejner
Policisté mosteckého obvodního oddělení v těchto dnech přijali oznámení o krádeži plastového kontejneru na odpad. Ten zmizel z ulice Lidická v Mostě. Pachatel tím způsobil škodu ve výši 7 tisíc korun. Případ je šetřen jako trestný čin krádeže.
 
Příležitost dělá zloděje
Na nevhodné uložení peněženky v zadní kapse kalhot doplatil jeden muž z Mostu. Neznámý lapka toho využil a zmocnil se tak majetku v hodnotě 1 700 korun. Ke skutku došlo na neznámém místě v Mostě, pravděpodobně však při jízdě autobusem MHD. Případ šetří mostecké obvodní oddělení jako trestný čin krádež na osobě.

vytisknout  e-mailem