Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z aut zmizelo autorádio, navigace i lyžařské vybavení

LIBEREC Případy byly oznámeny v neděli. 

Hned tři případy vloupání do vozidel byly nahlášeny na různá policejní oddělení během neděle. Na vesecké policisty se obrátil majitel Oplu Vectra. Auto, které zaparkoval v sobotu večer v Haškově ulici v Rochlici a druhý den v poledne k němu přišel, našel bez navigace. Zloděj mu jejím odcizením způsobil škodu za pět tisíc korun, další škodu mu způsobil rozbitím okna, aby se k navigaci dostal.

Podobně nepříjemnou zkušenost má také oznamovatel z Trutnova. Během neděle nechal na parkovišti u Intersparu zaparkovanou octavii. Když se k ní zhruba po dvou hodinách vrátil, chybělo mu autorádio. V tomto případě přesahovala škoda sedm tisíc korun.

Nejvyšší škoda vznikla poslední oznamovatelce. Škodu Octavii si zaparkovala v neděli kolem osmé hodiny večer u restaurace La Fabrica v ulici Na Zápraží.  Po necelé hodině a půl stačil vůz neznámý zloděj "vybílit". Poškozená přišla o dva páry lyží,  lyžařské boty, oblečení na lyže a sportovní tašku s věcmi. Škoda na těchto věcech, které byly značkové, převyšovala 37 tisíc korun.  Jak předešlý, tak i tento případ řeší policisté z Obvodního oddělení Liberec město.

 

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz    974 466 207

vytisknout  e-mailem