Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z auta sebrali anténu

CHOMUTOV - Napadení v parku, Tři na dva.... 

Z auta sebrali anténu
Dva muži ve věku 21 a 28 let poškodili zaparkované vozidlo v ulici Svahová. Ze Škody Octavia sebrali anténu od radiostanice, čímž vznikla škoda za tisíc korun. Další tři tisícovky bude majitele stát oprava poškozeného vozidla. Starší z dvojice se bude zodpovídat z přestupku proti majetku, na mladšího ovšem čeká obvinění z trestného činu. Policisté totiž zjistili, že za krádeže byl řešen v nedávné době. Skutek vyšetřuje chomutovská policie.
 
Napadení v parku
Dvě neznámé pachatelky napadly ženu, která procházela parkem v centru města. Nejdříve ji slovně urážely a pak i fyzicky zaútočily. Poškozená utrpěla zranění, která si vyžádala ošetření u lékaře s následnou hospitalizací v nemocnici. Pachatelky ženě sebraly nejen mobilní telefon, ale i pouzdro s hotovostí a průkazkou pojištěnce. Celková škoda se vyšplhala na necelých 2500 korun. Chomutovští policisté zahájili ihned pátrání po totožnosti neznámých útočnic, v případě dopadení na ně čeká obvinění z loupeže. Za uvedený trestný čin jim hrozí až deset let za mřížemi.
 
Tři na dva
Dva muži z Jirkova byli napadeni při návštěvě místní restaurace. Trojice útočníků je bezdůvodně napadla a způsobila jim zranění, se kterými byli převezeni na ošetření do nemocnice. Jeden z napadených byl v nemocnici hospitalizován, druhý byl po ošetření propuštěn domů. Policisté z místního obvodního oddělení zjistili totožnost jednoho z pachatelů – jedná se o 31letého místního obyvatele. Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví.
 
Zahrada zůstala bez světel
Neznámý zloděj překonal opocení u rodinného domu v ulici Školní a vnikl na pozemek. Ze zahrady odcizil pět zahradních osvětlení z chromu a k tomu přibral i měděný přívodní kabel. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 10 tisíc korun. Po pachateli krádeže pátrají kadaňští policisté.
 
Odložená krádež
Žena z okresního města oznámila na policejní oddělení, že byla okradena. Při organizování akce pro děti v ulici Blatenská jí neznámý zloděj sebral z kabelky peněženku s hotovostí a doklady. Škodu vyčíslila na 1300 korun. Vyšetřování krádeže mohli v tomto případě policisté záhy odložit. Poškozená totiž peněženku nalezla v igelitové tašce, kam ji přendala a na tuto skutečnost zapomněla.
 
Vandal poškodil auta
V ulici V alejích řádil neznámý vandal. Nezjištěným předmětem poškodil lak karoserií u celkem devíti zaparkovaných vozidel různých značek. Svým jednáním způsobil nemalou škodu, v tomto případě bude majitele stát oprava poškozených vozidel nejméně 102 tisíc korun.  Chomutovští policisté zahájili vyšetřování trestného činu poškození cizí věci.
 
13. března 2012 
nprap. Marie Pivková
 

vytisknout  e-mailem