Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z auta vzal bundu s peněženkou

Vloupání do zaparkovaného vozidla na parkovišti u fotbalového hřiště v Křeseticích šetří policisté. 

     V době od 29. 4. 2011 do 30. 4. 2011 se měl zatím neznámý pachatel bez poškození dostat do vozidla Škoda Felicia, ze kterého odcizil pánskou bundu, ve které byla peněženka s finanční hotovostí 2 000,- Kč a osobní doklady.

 

Další zprávy:


„vybílila byt“


     Policisté v těchto dnech sdělili podezření z trestného činu zpronevěra osmadvacetileté ženě z Kutnohorska. V době od května minulého roku do počátku dubna roku letošního měla z pronajatého sídlištního bytu v Kutné Hoře odcizit zařízení – chladničku, vysavač, televizor, sedací soupravu a nádobí. Celková škoda byla odhadnuta na bezmála devět tisíc korun.


V době zákazu řízení seděl za volantem „tahače“


     Kutnohorští dopravní policisté odhalili maření výkonu úředního rozhodnutí. Na obchvatu u Čáslavi kontrolovali dne 5. 5. 2011 krátce po deváté hodině dopolední soupravu nákladního vozidla Volvo s návěsem. Policisté ovšem zjistili, že čtyřiatřicetiletý řidič z Bruntálska má Městským úřadem v Českém Těšíně vyslovený zákaz řízení motorových vozidel až do konce června tohoto roku. Nyní mu hrozí až tříleté vězení.


Do školy se chodit zkrátka musí


     Z ohrožování mravní výchovy mládeže jsou podezřelí rodiče nezletilé dívky z Kutné Hory. Nedbají totiž na řádnou docházku dcery do základní školy, která v průběhu tohoto školního roku stačila „nasbírat“ více jak 180 neomluvených hodin. Za takové jednání hrozí až dvouletý trest odnětí svobody
 

 

por. Mgr. Vendulka Marečková

6. 5. 2011

vytisknout  e-mailem