Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Z auta zmizelo autorádio i sekyrka

LIBEREC - Případ šetří vratislavičtí policisté. 

Škodu za více jak tři tisíce korun způsobil neznámý pachatel majiteli osobního vozu Peugeot. V noci ze soboty vnikl do jeho auta, které měl zaparkované v Nezvalově ulici. Z palubní desky vytrhnul značkové autorádio a sebral ještě další drobnosti (nůž, sekyrku).  Případem se již na základě oznámení zabývají policisté z Vratislavic, kteří ve spolupráci s kriminalistickým technikem provedli ohledání auta a pořídili fotodokumentaci.

Podobně nemilou zkušenost má i majitel Škody Felicie. I jemu se do auta ze soboty na neděli vloupal neznámý pachatel, a to kvůli peněžence, kterou v autě viděl. Finanční obnos ovšem nebyl nijak významný - pouze padesát korun. Poškozenému ale spolu s peněženkou zmizely i jeho osobní doklady, což už může být větší riziko. Jeho doklady mohou být zneužity k různým podvodům. Je proto důležité, aby poškození oznamovali i to, že jim byly doklady odcizeny.
Pachatel způsobil majiteli felicie škodu za více jak tisíc korun, a to na zámku auta. Tento případ, který se stal v ulici Soukenické, řeší policisté z Obvodního oddělení Liberec město. V obou případech je šetření vedeno i ve spolupráci s kriminalisty, kteří se zabývají tzv. "automobilovou kriminalitou."

 

mjr. Bc. Vlasta Suchánková
20. 2. 2012

vytisknout  e-mailem