Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z balkonu odcizil jízdní kolo

MLADOBOLESLAVSKO – Poznáte muže na kamerovém záznamu? 

Již koncem minulého roku došlo v jednom z panelových domů v Mladé Boleslavi v ulici třída Václava Klementa ke krádeži jízdního kola z uzamčeného balkonu mezi podlažími.

Neznámý muž nejprve násilím překonal vchodové dveře do panelového domu a pak nezjištěným způsobem otevřel i uzamčený balkon v mezipatře, na který je přístup ze společných prostor panelového domu. Odsud si vzal jízdní kolo a s ním z domu odešel. Způsobená škoda na odcizení a poškození dveří a balkonu je téměř 12 tisíc korun.

Policisté od té doby případ šetří a pátrají po totožnosti pachatele. Toho se bohužel do této doby nepodařilo nalézt a ztotožnit, proto nyní zveřejňujeme kamerové záznamy a fotografii, na které je podezřelý muž zachycen, jak se do domu násilím dostane a následně z domu s kolem odchází.

Poznáváte muže na kamerovém záznamu? Pokud ano, nebo máte jakékoliv poznatky k jeho osobě, ozvěte se prosím policistům Obvodního oddělení Mladá Boleslav na tel. číslo 974 877 522 nebo prostřednictvím linky 158.

Mladoboleslavští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro spáchání přečinu krádeže, za což hrozí až 2letý trest odnětí svobody. 

por. Ing. Bc. barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
23. února 2022

vytisknout  e-mailem