Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Z Baumaxu vyběhl s pilami a bez placení

LIBEREC- V obchodním domě Baumax v Rochlicích došlo ke krádeži dvou motorových pil. Policie pátrá po zloději, který i s pilami nastoupil do auta a odjel. 

Ve čtvrtek v půl druhé odpoledne přijalo operační středisko policie oznámení o krádeži v obchodním centru Baumax v Liberci - Rochlicích. Zaměstnanci prodejny nestihli zastavit rychlého zloděje, který v nestřeženém okamžiku popadl dvě motorové pily a stejně rychle s nimi utekl přes bezpečnostní rámy u pokladen. Venku nastoupil do přistaveného vozu a odjel neznámo kam. "Zákazník" odcizením dvou motorových pil způsobil firmě Baumax ČR s.r.o. škodu přesahující šest tisíc korun.

Po pachateli, kterého může soud v případě dopadení poslat za krádež až na dva roky do vězení, pátrají vesečtí policisté. Ti také přivítají jakékoliv informace od zákazníků, kteří se v danou dobu - v půl druhé odpoledne -  nacházeli rovněž v obchodním centru Baumax a zloděje si všimli. Své informace mohou předat policistům přímo na  Obvodní oddělení Liberec - Vesec, anebo prostřednictvím linky tísňového volání 158. 

 

13.8.2015
por. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem