Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z benzinky zmizel tabák a cigarety

LOUNY - Předběžná škoda přesahuje 16 tisíc korun 

Policisté šetří vloupání do jedné benzinové čerpací stanice na Podbořansku, ke kterému došlo z neděle na pondělí. Dosud nezjištěný pachatel či pachatelé překonali násilím překážky bránící jim vstupu do objektu a vnikli dovnitř. Odtud odcizili zatím přesně nezjištěné množství různých tabákových výrobků a alkoholické nápoje. Dále si z pokladny přisvojili finanční hotovost v drobných mincích. Odcizením věcí a poničením zařízení způsobili škodu za nejméně 16 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Zahrádky jsou terčem zlodějů

Již několik vloupaček do zahradních objektů šetří v těchto dnech lounští policisté. Mezi ty poslední patří vloupání na společný pozemek více rekreačních chat v zahradní kolonii Na Losech v Lounech. V hledáčku zájmu dosud nezjištěného poberty uvízly kolny, z nichž, po násilném vniknutí, odcizil brusku, prodlužovací kabely, zavlažovací pistoli a další věci. Svým počínáním napáchal škodu za bezmála 6 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

 Z domku zmizely věci za desítky tisíc korun

Policisté pátrají po pachateli, který v minulých dnech vnikl násilím do objektu jednoho rodinného domku v Řisutech na Lounsku a odcizil tam věci v předběžně vyčíslené hodnotě 200 tisíc korun. Obydlí nejprve důkladně prohledal a poté si odnesl různé elektrické nářadí, malý motocykl, také potraviny a další věci. Pokud bude dopaden, hrozí mu trestní stíhání hned ze dvou trestných činů: krádeže a porušování domovní svobody. Ve věci již policisté zahájili úkony trestní řízení.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 7. června 2011 

vytisknout  e-mailem