Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Z bigboardu v Krásné Studánce zmizely reklamy

LIBEREC - První dny v Novém roce odcizil neznámý pachatel dvě reklamní plachty z bigboardu v Krásné Studánce. Majiteli vznikla škoda 35 tisíc korun. 

Chrastavští policisté se od soboty 2. ledna 2015 zabývají krádeží reklamních plachet, které odcizil neznámý pachatel z bigboardu v Liberci, Krásné Studánce. Ke krádeži došlo od odpoledních hodin prvního dne v roce do odpoledních hodin 2. ledna. Bigboard, ze kterého byly dvě reklamní plachty odcizeny, je umístěn u silnice I. třídy č. 13 ve směru ze Stráže nad Nisou do Mníšku. Jednalo se o reklamy s nápisem "KFC" a s nápisem "Prodoma", které byly k bigboardu připevněny připevňovacími provázky a lanky. Majiteli plachet tímto vznikla škoda ve výši 35 tisíc korun. 

Policisté již ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže a po pachateli či pachatelích nyní pátrají. V souvislosti s tímto případem se obracíme i na veřejnost, zda si někdo z občanů v inkriminovanou dobu nešiml pohybu osob u daného bigboardu. V případě jakýchkoliv poznatků kontaktujte prosím policisty prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo  na jakékoliv policejní služebně.  Pachateli v případě dopadení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. 
 

5.1.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem