Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z budovy zmiizely hasičáky

CHOMUTOV - Známému sebral batoh, Vykradl auta a sklep.... 

Z budovy zmizely hasičáky
Škodu ve výši 12 tisíc korun způsobil neznámý pachatel firmě na Spořické ulici v Chomutově. Za provozu kdosi vnikl do volně přístupné administrativní budovy a z chodeb odcizil šest kusů práškových a sněhových hasicích přístrojů. Po totožnosti neznámého pachatele pátrají policisté,bude-li dopaden, bude obviněn z krádeže.
 
Známému sebral batoh
Z loupeže se bude zodpovídat 26letý muž z Klášterce nad Ohří. Se svým známým seděl na lavičkách v ulici V Alejích. Najednou se zvedl a pěstí zaútočil na druhého muže. Když spadl na zem, sebral mu batoh s věcmi a z místa odešel. Poškozený musel vyhledat lékařské ošetření, doba léčení nebyla dosud určená. Útočník byl zadržen, obviněn z trestného činu a skončil v policejní cele, neboť byl podán návrh na jeho vzetí do vazby. Za uvedený čin hrozí pachateli trest odnětí svobody až na deset let. 
 
Vykradl auta a sklep
Obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody si převzal 28letý muž z Droužkovic. Policisté zjistili, že má na svědomí dvě vykradená vozidla a sklep. První vloupání provedl na začátku dubna, kdy v ulici Karolíny Světlé vnikl do vozidla Škoda Felicia Combi. Z auta sebral vrtačku, vrtáky a diamantový vykružovák. Poškozená firma vyčíslila celkovou škodu na 9 tisíc korun. O několik dní později vnikl na Palackého ulici do dalšího vozidla Škoda. K autorádiu přibral příklepovou vrtačku a pokosovou pilu. Firmě vznikla škoda za téměř 39 tisíc korun. To ještě nebylo málo a tak další vloupání provedl na začátku tohoto měsíce. V ulici Dokotora Farského si vybral sklepní kóji, odtud si odnesl opět nářadí – dvě kladiva a klíče na šrouby. Majiteli vznikla škoda za 600 korun. Jelikož byl za obdobnou trestnou činnost řešen Okresním soudem Chomutov v nedávné době skončil v policejní cele a bude podán návrh na jeho vzetí do vazby.    
 
Krádež dřeva
Policisté z Radonic šetří krádež dřeva v oblasti Sedlec-Malá Dubá. Čtyřmetrové kmeny dubu zimního odcizil pachatel ze volně přístupné skládky u silnice a odvezl je na neznámé místo. Poškozené firma vyčíslila škodu na 64500 korun. Skutek je vyšetřován jako trestný čin krádeže.
 
20.května 2011  
nprap. Marie Pivková
 

vytisknout  e-mailem