Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z bytu odnesl vše, co unesl

ÚSTÍ NAD LABEM - Zmizela elektronika, šperky i finanční hotovost. 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu dne 31.1. v ulici Vojanova vloupal do bytu v panelovém domě. Z tohoto bytu si následně odnesl elektroniku, šperky a finanční  hotovost. Způsobená škoda se pohybuje kolem 90 tisíc korun.

Ze sklepa zmizeli i dinosauři
Dosud neznámý pachatel se v době od 21.-30.1. v ulici Pařížská vloupal do sklepních prostor domu, ze kterých následně odcizil kompletní lyžařskou výbavu, dětské kolo, 2 páry in-line bruslí, 60 kusů modelů autíček a 20 kusů modelů dinosaurů. Majitelce tak svým jednáním způsobil škodu kolem 33 tisíc korun.

Vloupání do dvou vozidel
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 29.-30.1. v ulici Vinařská a Herbenova vloupal do nákladního vozidla Iveco a osobního vozidla Suzuki Swift. Následně z těchto vozidel odcizil vše, co tam nalezl (GPS modul, flash disk, oblečení, navigaci, boty atd.). Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 27 tisíc korun.

Škody jdou do statisíců
Policejní komisař sdělil obvinění 20letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se svým komplicem (21) v areálu ČD  z vozů osobní železniční přepravy demontoval dynama a statorové měděné vinutí a následně je zpeněžil ve sběrných surovinách. Svým jednání způsobili Českým drahám škodu kolem 540 tisíc korun a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše 8 let.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 1.2.2011

vytisknout  e-mailem