Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z bytu pěstírna

CHOMUTOV - Věci zajištěné při domovní prohlídce zkoumali znalci, Jednou sám, jindy byli tři.....  

Z bytu pěstírna
Z nedovoleného pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku obvinili chomutovští kriminalisté 21letého muže z okresního města. Ve svém bytě, v Kyjické ulici, prokazatelně pěstoval konopí. Při provedené domovní prohlídce policisté zajistili celkem deset kusů vzrostlých rostlin a 104 gramů sušené rostliny. Věci budou zaslány ke znaleckému zkoumání. Vyšetřování je vedeno na svobodě.

Jednou sám, jindy byli tři
Kriminalisté v Kadani zadrželi 18letého mladíka z Kadaně. Tento týden vnikl v ulici Na Podlesí do zaparkovaného vozidla Ford Tranzit, odkud z nákladového prostoru odcizil plastový kufr s nářadím v hodnotě 5500 korun. Odcizené věci policisté zajistili. Při vyšetřování ale bylo zjištěno, že to není jeho jediné porušení zákona. V pondělí připravil na chodníku v Chomutovské ulici ve městě poškozeného o koženou peněženku s hotovostí a doklady. Na krádež tentokrát nebyl sám, ale ve společnosti dalších dvou 21letých mužů z Kadaně a Vejprt. Obvinění z krádeže si všichni převzali, vyšetřování nadále pokračuje.

Bez kočárku
Na místní oddělení v Kadani se obrátila rodina z města a oznámila vniknutí do kočárkárny domu v Husově ulici. Na místě policisté zjistili, že kdosi poškodil drátěné dveře a z prostoru kóje odcizil dětský sportovní kočárek s příslušenstvím – fusak, pláštěnka, rukávník a nánožník. Kromě kočárku zmizelo i dětské jízdní kolo, celková škoda se vyšplhala na 8 tisíc korun.

Rozbil sklo u auta
21letý muž z Klášterce nad Ohří je podezřelý z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví. Ve čtvrtek, ve večerních hodinách, se v obci Rašovice rozeběhl proti vozidlu, se kterým majitel odjížděl a nohou mu prokopl čelní sklo. Oprava bude stát nejméně 8 tisíc korun. Co bylo příčinou mužova jednání, nyní vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Dveře nenechal na pokoji
26letý muž z Mostu řádil v Jirkově. V ulici SNP kopl do skleněné výplně u vstupních dveří do domu a rozbil obě skleněné výplně. Pak přešel ke služebně městské policie a tam také kopal do dveří. K poškození však tentokrát nedošlo. Strážníci ho zadrželi a předvedli na útvar jirkovské policie. Po prokázání totožnosti byl muž propuštěn. Jeho první cesta však vedla k budově místní pošty, kde své jednání zopakoval a kopáním poškodil vstupní dveře. Oprava byla vyčíslena na nejméně 8 tisíc korun. Muž je podezřelý z poškození cizí věci a výtržnictví.

7. listopadu 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem