Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Z bytu v Letňanech zmizelo 20 tisíc euro

Kamerové záznamy zachytily mladíka podezřelého z krádeže. 

Kriminalisté z osmého oddělení třetího policejního obvodu pracují od 21. července na případu krádeže hotovosti 20 tisíc euro z bytu v Tupolevově ulici. Majitelka bytu měla v kuchyni umístěnou bezpečnostní kameru, která snímá i obývací pokoj a díky pořízenému záznamu tak detektivové znají podobu podezřelého muže. Neznámý mladík vytlačil před půl čtvrtou odpoledne balkonové dveře přízemního bytu, přes obývací pokoj přešel do ložnice, odkud odcizil 20 tisíc euro a byt vzápětí rychle opustil.
 
Policisté podezřívají neznámého mladého muže ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. S ohledem na způsobenou škodu přes půl milionu korun mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až osmileté vězení. Jakékoliv informace k totožnosti hledaného mladíka, jeho pohybu nebo pobytu, přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně policie.
 
K jeho popisu:
muž je ve věku mezi 20 až 30 lety, vysoký asi 165 centimetrů, střední postavy. Má krátké hnědé vlasy, byl hladce oholený a opálený. Oblečený byl do černého trika s barevným potiskem žlutých, oranžových a modrých kostek, dále krátkých kalhot se čtverci bílé, modré a žluté barvy. Na nohou měl bílou sportovní obuv s černými pruhy značky Adidas.
 
por. Bc. Jana Rösslerová – 13. 8. 2014
Odkazy do noveho okna

Podezřelý mladík 1

Podezřelý mladík 1 

Detailní náhled

Podezřelý mladík 2

Podezřelý mladík 2 

Detailní náhled

Podezřelý mladík 3

Podezřelý mladík 3 

Detailní náhled

Podezřelý mladík 4

Podezřelý mladík 4 

Detailní náhled

Podezřelý mladík 5

Podezřelý mladík 5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem