Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z cukrovaru zmizelo krmivo

Slánsko - Odcizením pytlů krmmného cukru vznikla škoda necelých 50 000,-Kč. 

      V době mezi 1. až 16. srpnem  2013 odcizil dosud neznámý pachatel z hlavní budovy areálu bývalého cukrovaru v obci Zvoleněves 55 pytlů krmného cukru. Předběžné vzniklá škoda činí necelých 50 000,-Kč. Policisté v současné době tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

20. srpna 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Jízda pod vlivem návykové látky  - dne 19. srpna 2013 kontrolovala policejní hlídka osobní motorové vozidlo VW ve Slaném na Masarykově náměstí. Řidič byl vyzván policisty k provedení testu Drugwipe 5+, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku amfetamin/metamfetamin. Dále se podezřelý 34 muž podrobil lékařskému vyšetření ve slánské nemocnici. Nyní se případ prošetřuje jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Jízda pod vlivem alkoholu  - dne 18. srpna 2013 před 15. hodinou nedaleko restaurace v ulici M. Horákové v Kladně došlo k dopravní nehodě. Policejním šetřením bylo zjištěno, že 22 letý řidič cizí státní příslušnosti nezvládl při řízení motorové vozidlo Škoda Fabia a v zatáčce najel na chodník a poté naboural do kamenného odpakového koše, odkud byl odmrštěn přes komunikaci do stromu. Policisté u podezřelého řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol a byla naměřena hodnota 2,60 promile alkoholu v dechu. Řidič je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Vzniklá škoda činí 51 000,-Kč, z toho 1 000,-Kč je škoda na vzrostlém stromu.

Maření úředního rozhodnutí - dne 19. srpna 2013 v Kladně v Huťské ulici byl kontrolován hlídkou DI 41 letý řidič z okresu Rakovník v osobním vozidle Renault. Při předložení dokladů potřebných k řízení a provozu vozidla a následnou kontrolou dokladů bylo zjištěno, že řidič má rozhodnutím MM Kladna vysloven zákazřízení motorových vozidel  do prosince 2013. Případ se nyní prošetřuje jako podezření z trestného činu maření úředního rozhodnutí.

Dopravní nehoda - v odpoledních hodinách dne 19. srpna 2013 došlo k dopravní nehodě na pozemní komunikaci R7 ve směru od Prahy na Louny, nedaleko sjezdu na obce  Slaný a Knovíz. Řidič r.76 cizí státní příslušnosti nezvládl řízení a nepřizpůsobil stavu a povaze vozovky jízdu a jeho vozidlo skončilo ve svodidlech v protisměru. Řidič jel ve vozidle sám a neutrpěl žádná zranění. Při dopravní nehodě nedošlo k zranění ani žádných jiných osob, Silnice byla v provozu.  

vytisknout  e-mailem