Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z domova putoval rovnou za mříže

TEPLICKO - Muže v celostátním pátrání našli kriminalisté doma; Dealerovi hrozí až pětileté vězení... 

Z domova putoval rovnou za mříže

     Do bytu v Teplicích si včera odpoledne přišli kriminalisté pro 45letého recidivistu, který se vyhýbal vězení. Ačkoliv si převzal výzvu k nástupu osmiměsíčního trestu, který si má odpykat za krádež, do věznice se ve stanoveném termínu nedostavil. Soudce proto vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Kriminalisté ho u něj doma zatkli a eskortovali do věznice, navíc mu za vyhýbání se trestu hrozí další trestní stíhání pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který by mu mohl soudce pobyt ve vězení až o dva roky prodloužit.

Dealerovi hrozí až pětileté vězení

     Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 37letý muž, který v Bílině prodával drogy. Od dubna do listopadu kriminalisté z teplického TOXI týmu zadokumentovali desítky jednotlivých prodejů, kdy narkomanům za úplatu předal pervitin. Muž, který měl zatím čistý trestní rejstřík, je stíhán na svobodě, v případě odsouzení by mohl jít až na pět let do vězení.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 30. listopadu 2018 kolem 18:50 hodin na silnici I. třídy č. 8 (km 22,409) v katastru obce Teplice, cca 60 metrů od zatáčky před benzínovou čerpací stanicí Moll. Řidič vozidla Mazda 6 jedoucí ve směru od Teplic na Bílinu předjížděl dosud neustanovené vozidlo, přitom přejel do levého jízdního pruhu a řidič neznámého vozidla narazil do zadní části jeho auta. Řidič Mazdy po nárazu dostal smyk a následně narazil do středových svodidel. Druhý účastník z místa odjel, aniž by si splnil zákonem danou povinnost. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vykradená benzínka

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se na Cínovci vloupal do prostor benzínové čerpací stanice. Využil toho, že se v noci pumpa zavírá, rozbil výlohu a z provozovny si odnesl cigarety a další tabákové výrobky za několik desítek tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, lapkovi hrozí v případě dopadení až pětileté vězení.

7. 12. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem