Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z domu se stala nedobytná tvrz

CHOMUTOV - Z kanceláře zmizel počítač, Mladík přišel o telefon a řetízek.... 

Z domu se stala nedobytná tvrz
S nepořízenou odešel zloděj, který se snažil dostat do novostavby rodinného domu v Chomutově. Nejdříve vyzkoušel vchodové dveře, které však náporu odolaly, pak poškodil stahovací vrata do garáže, ale ani tady nebyl úspěšný. S nepořízenou tedy z místa odešel. Neztratilo se nic, ale oprava poškozených věcí bude majitele stát nejméně čtyřicet tisíc korun. Kromě obvinění z pokusu krádeže čeká na pachatele i obvinění z trestného činu poškozování cizí věci.

Z kanceláře zmizel počítač
Chomutovští policisté pátrají po pachateli, který tento týden vnikl do kanceláře místní firmy. Oknem v přízemí budovy vnikl do objektu a z místnosti odnesl uvedenou výpočetní techniku. Firma stanovila škodu na čtyřicet tisíc korun.

Mladík přišel o telefon a řetízek
Trojice zatím neznámých pachatelů okradla poblíž chomutovského Lesoparku procházejícího mladíka. Ten se přesile neubránil, dostal několik ran a přišel o mobilní telefon a stříbrný řetízek za třináct tisíc korun. Kromě drobných oděrek mu jiné zranění naštěstí nevzniklo a tak nenastala ani pracovní neschopnost. Jestliže bude zjištěna totožnost pachatelů, budou obviněni z trestného činu loupeže.

Neposílá děti do školy
37letá Chomutovačka je podezřelá z trestného činu ohrožování výchovy mládeže. Neposílá totiž řádně do školy své tři nezletilé děti a tím jim umožňuje zahálčivý způsob života. Všichni tři tak ve škole vykazují značný počet neomluvených hodin. Žena může skončit až na dva roky ve vězení.

Přišla o kabelku
Stačila chvilka nepozornosti a návštěvnice chomutovské restaurace odcházela domů bez své kabelky. Ponechala  jí totiž volně položenou za barovým pultem, nevěnovala jí pozornost a tak o ní přišla. Kromě kabelky i o mobilní telefon, klíče a osobní doklady. Škoda v tomto případě činí pět tisíc korun.

Za sladkosti nezaplatila
Na policejním oddělení v Jirkově skončila 32letá žena ze Žatce. Přijela nakupovat do místního marketu, ale šest čokolád a sáček s polévkou nedala do nákupního košíku, nýbrž věci skončily v kabelce. Jednání ženy neuniklo pozornosti pracovníkům bezpečnostní služby a tak byla zadržena. Při vyšetřování bylo zjištěno, že podobné skutky páchala i v minulosti neboť byla Okresním soudem v Lounech odsouzena již v roce 2006.

Bilance víkendových nehod
Během uplynulého víkendu se stalo na našem okrese sedm dopravních nehod. Dvě osoby utrpěly lehká zranění, opravy poškozených vozidel budou majitele stát nejméně 246 tisíc korun. U jednoho řidiče bylo zjištěno, že před jízdou požíval alkoholické nápoje.

 

vytisknout  e-mailem