Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z domu zmizely peníze

CHOMUTOV - Podvod mu nevyšel, Okradli cestující... 

Vloupání do domu
Do rodinného domu v Klášterecké Jeseni se kdosi vloupal. Policejní hlídka na místě zjistila, že dovnitř se zloděj dostal poškozeným oknem a všechno zde prohledal. Majitelka uvedla, že kromě zlatého prstýnku zmizela i finanční hotovost v Eurech. Kromě domu prohledal zloděj i garáž odkud sebral tři kartony cigaret. Snažil se dostat i do chatky, to se mu však nepodařilo a tak odešel. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 161 tisíc korun. Kromě krádeže se pachatel dopustil i trestného činu porušování domovní svobody.
 
Podvod mu nevyšel
Jirkovští policisté přijali oznámení o podvodném jednání 39letého muže. Ten měl za odběr elektřiny v místní provozovně zaplatit částku ve výši 12949 korun, ale zaplatil pouhých 949 korun a na doklad pak zbývajících dvanáct tisíc dopsal. Když firma ČEZ na podvod přišla, obrátila se na policii. Za uvedený čin hrozí nepoctivému muži až dvouletý pobyt ve vězení.    
 
Okradli cestující
Domů bez telefonu se vrátila žena ze sídliště Písečná v Chomutově. Kdosi jí přístroj vytáhl z kabelky, když cestovala trolejbusem ze středu města do místa trvalého bydliště. Pachatele nikdo neviděl a tak se žena obrátila na místní oddělení policie a krádež nahlásila.
 
Vandal řádil v baru
Na pánských toaletách v chomutovském baru řádil neznámý vandal. Nejen že poškodil nezjištěným způsobem vstupní dveře na WC a pomaloval je barvou, ale poškodil i dveře do jednotlivých kabinek a samotné zařízení. Jak majitel uvedl, opravit poškozené předměty nebo je vyměnit za nové, bude stát nejméně sedmnáct tisíc korun. Policie zahájila vyšetřování trestného činu poškozování cizí věci.
 

vytisknout  e-mailem