Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Z firmy si odnesl peníze a stravenky

LIBEREC - Během nedělní noci navštívil soukromou firmu v Doubí neznámý zloděj. Odnesl si peníze a stravenky v hodnotě bezmála 74 tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Vápenka šetří případ krádeže vloupáním do soukromé firmy v Liberci - Doubí. Během nedělní noci z 8. na 9. července 2018 vnikl do objketu firmy v ulici Ampérova neznámý zloděj, kde poškodil okno v 1. patře, kterým se následně dostal do vnitřních prostoru budovy. Uvnitř z kanceláře společnosti odcizil z uzamčeného kancelářského stolu finanční hotovost a bezmála 360 kusů stravenek LIDL. Majiteli firmy tak způsobil škodu za bezmála 74 tisíc korun.

V dané věci již policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli nyní pátrají. Na místě byl přítomen i policejní psovod se služebním psem a kriminalistický technik, který na místě zajistil několik stop. Ty se budou nyní dále vyhodnocovat. V případě, že budou policisté úspěšní a podaří-li se jim objasnit, kdo má krádež na svědomí, hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.
 

10. 7. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem