Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z kamaráda se vyklubal zloděj

MOST - Ukradl věci za téměř 32 tisíc + další info 

 

Mezibořští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže 37letému muži z Litvínovska. Ten se nezachoval zrovna fér k manželskému páru, se kterým udržoval přátelské vztahy. Ke kamarádům docházel na návštěvy a právě toho využil k nekalým účelům. Při přestěhování nějakých věcí, se kterým pomáhal, se mu navíc do rukou dostaly klíče od sklepa poškozených a tím měl i přehled, co je tam uloženo. Manželům díky vykutálenému kamarádovi zmizely věci za téměř 32 tisíc korun. Jednalo se o hardware z počítače, mobilní telefon, grafickou kartu, myčku nádobí a pneumatiky. Věc je vedena ve zkráceném přípravném řízení. Zlodějíčkovi hrozí až dvouleté vězení.


 

Okradena při jízdě tramvají

Terčem lapky se během jízdy tramvají stala mladá Mostečanka. Pachatel jí ukradl mobilní telefon, který měla v uzavřené kapse kabelky. Poškozená si mobil cení na téměř 3.300 korun. Policie případ šetří jako přečin krádež na osobě.


 

Zloděj šel po kabelce

Okradení starší ženy šetří mostečtí policisté. Té zloděj odcizil kabelku. K činu došlo kolem poledne v Moskevské ulici, kdy pachatel poškozené vytrhl zavazadlo z ruky. Žena tím navíc přišla o osobní doklady, finanční hotovost a další drobnosti. Škoda byla vyčíslená na 5 tisíc korun. Po pachateli krádeže na osobě policisté pátrají.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 26. října 2012

vytisknout  e-mailem