Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z kanceláře ukradl mobil

TEPLICE - Využil chvilkové nepozornosti zaměstnankyně; Návštěva restaurace se prodražila...  

Z kanceláře ukradl mobil
     Bílinští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 38letému muži, který měl začátkem března ukrást mobilní telefon. Podle zjištěných důkazů využil nepozornosti ženy, u které podepisoval nějaké dokumenty a ze stolu v kanceláři odcizil odložený mobilní telefon v hodnotě 15 tisíc korun. Pokud soudce uzná podezřelého vinným, může ho poslat až na dva roky za mříže.
 
Návštěva restaurace se prodražila
     Nepozornosti mladé ženy využil zatím neznámý pachatel, který poškozenou okradl o kabelku. Při návštěvě teplického baru si svou tašku pověsila přes opěradlo židle a teprve po více jak hodině si povšimla, že je kabelka i s peněženkou pryč.
     Žena přišla o osobní doklady, platební kartu, klíče od auta i bytu,celkovou škodu vyčíslila na 11 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které hrozí lapkovi v případě dopadení až dva roky vězení.
 
Vykradená kočárkárna
     Dvě horská kola v hodnotě kolem 20 tisíc korun odcizil v Teplicích neznámý zloděj. Ten vnikl do vchodu panelového domu v Trnovanech, sešel do suterénu a vloupal se do místnosti, ze které kola ukradl. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech intenzivně pátrají.
 
Zmizely cigarety a alkohol
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vykradl jednu z teplických restaurací. V nočních hodinách po překonání mříží a dveří vnikl do provozovny, ze které následně odcizil alkohol, tabákové výrobky a cukrovinky za necelých šest tisíc korun. Vloupal se i do výherních hracích automatů, z jejichž kasiček odcizil finanční hotovost, celková škoda byla vyčíslena na téměř 14 tisíc korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které trestní zákoník stanoví maximálně dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Teplice, 10. 4. 2014, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem