Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Z kempu Milčany zmizely slunečníky

ČESKOLIPSKO - Během jedné hodiny ve státní svátek odcizil neznámý pachatel v kempu Milčany za obcí Holany dva velké slunečníky s nápisem Krušovice. 

Přestože je již konec léta, hodily se někomu pravděpodobně na příští sezónu velké slunečníky. Ty totiž zmizely behěm jedné hodiny v den státního svátku 28. září 2016 z kempu Milčany, který se nachází za obcí Holany na Českolipsku. Neznámý pachatel si odnesl z venkovních stolů v pravé poledne, mezi 12 a 13 hodinou dva velké slunečníky červené barvy s nápisem Krušovice. Jediné, co po nich na místě zůstalo, byly stojany, kterými byly původně připevněny k zemi. Pronajímateli slunečníků tak vznikla škoda ve výši 7 tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Doksy již ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže a nejen po pachateli, ale i po odcizených věcech nyní pátrají. V případě, že se jim podaří objasnit, kdo za krádeží stojí, hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody. V případě, že si někdo z návštěvníků kempu všiml osoby, která by odcházela se slunečníky, informujte prosím policisty buď prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo policisty na obvodním oddělení Doksy.


29.9.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem