Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z lesa zmizel pracovní stroj

LOUNY - Z lesní školky zmizel traktor; ; V Kauflandu přišla o kabelku; Odcizil čistící stroj  

Z lesní školky zmizel traktor

Policisté šetří krádež nepojízdného traktoru zn. Zetor 7245 s lesnickou nástavbou. Uvedený stroj zmizel z neděle na pondělí z lesní školky u křižovatky Lhota - Klůček. Škoda byla odhadnuta na 300 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli i traktoru pátrají. 

V Kauflandu přišla o kabelku

Chvíle nepozornosti stála ženu z Podbořan jedenáct tisíc korun. To je částka, kterou poškozená ohodnotila kabelku s peněženkou a věcmi, jež jí zloděj v  pondělí navečer odcizil v žateckém Kauflandu. Žena měla kabelku volně na nákupním vozíku, čehož zloděj využil a v nestřeženém okamžiku ji okradl.  Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. 

Odcizil čistící stroj

Škodu přesahující 100 000 Kč způsobil dosud nezjištěný poberta, který se v sobotu večer vloupal do objektu jedné firmy v Bezděkově a odcizil čistící stroj. K události došlo poté,  co rozbil větrací okénko, vnikl do myčky a z prostor čističky odpadních vod odcizil vysokotlaký čistící stroj zn. Alto. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.  

vytisknout  e-mailem