Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z loděnice zmizely kabely

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachatelé způsobili škodu kolem 160 tisíc korun. 

Ústečtí policisté šetří další z řady případů krádeží kovu. V průběhu pěti dnů neznámí pachatelé vnikli do oploceného areálu loděnic ve Valtířově, ze kterého následně odcizili různé velikosti a typy měděných kabelů(380V, 220V), zemnící kleště, rychlospojky a eurohořáky. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 160 tisíc korun.

Zloděj využil otevřeného okna
Ústečtí policisté šetří další případ, kdy pachatel využil otevřeného okna a vnikl do bytu. Pachatele ani neodradila výška dvou metrů, ve které okno bylo. Z bytu si následně odnesla kabelku s doklady, finanční hotovostí a dalšími drobnostmi, dále oblečení a batoh. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.

Z balkónu zmizela kola
Dosud neznámý pachatel se v průběhu víkendu v Neštěmicích v ulici Na výšině vyšplhal na balkón v první patře, kde následně odcizil dvě kola. Majiteli tak vznikla škoda kolem 5 tisíc korun.

Krádež nářadí
Dosud neznámý pachatel na Střekově v ulici Železničářská vnikl do chodby rodinného domu, ze které následně odcizil žlutý kovový kufr s lisovacími kleštěmi a nástavci. Způsobená škoda se pohybuje kolem 29 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 13.7.2011
 

vytisknout  e-mailem