Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z místa nehody ujel

LOUNY - Řídil opilý, naboural protijedoucí vozidlo 

V úterý, mezi 17. a 18. hodinou, se v Radonicích na Lounsku odehrála dopravní nehoda, kde svou roli sehrál alkohol. Ke střetu dvou osobních vozidel došlo poté, co 62letý řidič automobilu zn. Kia Pride, jedoucí ve směru od obce Pátek na Slavětín, vjel na přímém úseku komunikace do protisměru, kde bočně narazil do protijedoucího vozidla zn. Škoda Octavia. Po nehodě, kdy 47letý šofér octavie mínil přivolat policisty, řidič druhého vozidla z místa ujel do svého bydliště. Tam jej ale policisté následně dostihli a přepravili zpět na místo nehody. Při provedené první dechové zkoušce šofér nadýchal 1, 38 promile, při druhé 1, 51 promile alkoholu. Na místě mu policisté zadrželi řidičský průkaz a dopravní nehodu dále vyšetřují.

Objasněné vloupání do základní umělecké školy

V září tohoto roku se do Základní umělecké školy v Lounech vloupal tehdy neznámý pachatel. Ze sklepa si přisvojil různé nářadí v hodnotě 21 600 Kč, poškodil sklepní okno a dále nápojový automat, ze kterého odcizil drobné mince. Celková škoda se vyšplhala na 25 400 Kč. V minulých dnech policisté z tohoto trestného činu obvinili 29letého mladíka z Náchodska, kterého stíhají na svobodě.  

Neoprávněně pobírala dávky

Policejní komisař obvinil 41letou ženu ze Žatce ze spáchání trestného činu podvodu, neboť od začátku roku do konce května neoprávněně pobírala dávky státní sociální podpory a přídavek na dítě. Tímto se měla nezákonně obohatit o finanční částku ve výši 13 125 Kč. Trestní stíhání obviněné je vedeno na svobodě.

Loupež v Lounech

Dnes ráno (16. 12.), krátce před pátou hodinou, přepadl neznámý pachatel obsluhu baru Vikárka v lounské ulici Beneše z Loun. Poškozené 40leté ženě způsobil bodnořezné zranění, odcizil dosud neupřesněnou finanční částku a z místa utekl. Poškozená si sama přivolala lékařskou pomoc a byla převezena do nemocnice. Vzhledem k počátečnímu stádiu vyšetřování nelze k této věci poskytnout bližší informace. V této souvislosti policisté žádají občany, kteří se v tu dobu pohybovali v okolí místa činu a všimli si nějaké podezřelé osoby nebo mají poznatky k uvedené loupeži, nechť volají bezplatnou linku 158. Děkujeme.

vytisknout  e-mailem