Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Z plazmacentra si odnesl 40 tisíc korun

LIBEREC - Ve středu 3. srpna 2016 v brzkých ranních hodinách vnikl neznámý pachatel do objektu plazmacentra, kde způsobil škodu přes 40 tisíc korun.  

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum se v těchto dnech zabývají krádeží vloupáním do objektu plazmacentra v centru Liberce. K vloupání došlo ve středu 3. srpna 2016 v brzkých ranních hodinách. Neznámý pachatel rozbil dlažební kostkou dvojité sklo okna u  kanceláře v přízemí. Uvnitř kanceláře překonal násilím zámek zásuvky psacího stolu, ze kterého následně odcizil přenosné pokladny s finanční hotovostí ve výši 40 tisíc korun. Celkově tak způsobil škodu za více jak 40 tisíc korun, kdy tato bude ještě vyšší,  neboť škoda na poškozeném zařízení nebyla ještě majitelem vyčíslena. 

V dané věci již policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který v případě dopadení hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody. V tuto chvíli se obracíme na veřejnost, zda si někdo nevšiml v inkriminované od 01:30 do 02:00 hodin u objektu v ulici Řeznická pohybu podezřelých osob. Informace je možné policistům volat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na obvodní oddělení Liberec - Centrum.
 

5.8.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem