Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Z policejního zápisníku

Listopadové případy na Rokytnicku 

Autobus bez nafty
Ráno 15. listopadu jako každé druhé, přijel řidič k linkovému autobusu, nasedl do něj a vyrazil na pravidelnou linku. Po několika málo kilometrech ale bohužel zjistil, že v nádrži chybí nějakých 220 litrů nafty. Proto zavolal na linku 158. Policistům se však zatím nepodařilo najít pachatele, věc šetří jako přečin krádeže.
 
Požár balíků v Bartošovicích v Orlických horách
Kromě dvou vyloupených restaurací vyjel policista i k požáru balíků v Bartošovicích v Orlických horách. Na místě byly posádky hasičů z Rychnova nad Kněžnou, Rokytnice v Orlických horách i Žamberka. Vyšetřovatel hasičů nakonec jako příčinu požáru označil samovznícení.
 
Klouzačka na silnici
Dne 24. listopadu vyjela hlídka policistů na silnici mezi Pěčínem a Slatinou nad Zdobnicí, která se dle tamní dopravní značky v zimě neudržuje. Přesto nejprve řidička malého fordu po náledí doklouzala do stromu, aby pak další řidička spadla s fiatem o kousek dál do příkopu. U ani jedné z nehod naštěstí nedošlo ke zranění osob, dechové zkoušky byly u obou žen negativní. Při vyprošťování vozidel ovšem byla komunikace asi hodinu zcela neprůjezdná.

pprap. Lukáš Jirčík
25. listopadu 2011
 

 

vytisknout  e-mailem