Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z prodejny utekla i s lupem

MOST - Záhy byla zadržena a o lup přišla; Řidička po půlnoci narazila na hlídku, měla pozitivní test na drogy. 

Žena, která byla za krádež již loni odsouzena, opět kradla. Chomutovanka ve věku 29 let měla koncem roku v jedné litvínovské prodejně odcizit sportovní oblečení. V obchodě si z prodejních věšáků měla vzít dámskou mikinu a dámské tepláky a poté objekt opustila, aniž by za zboží zaplatila. Prodavačka si jí všimla a venku ji oslovila, aby zboží vrátila. Nepoctivá zákaznice se však dala na útěk. Záhy byla objevena hlídkou strážníků a zadržena. Skončila na policii. Lup byl vrácen zpět a žena si od policie odnesla záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení.

Ze sklepů zmizela jízdní kola
Dva případy vloupání do sklepů šetří od konce roku mostecká policie. V centru města neznámý pachatel vnikl do sklepních prostor obytného domu a tam z jedné kóje měl odcizit sportovní vybavení, pneumatiky a jízdní kolo. Poškozený majitel odhadl způsobenou škodu na částku 77 tisíc korun. V panelovém domě na konečné v Mostě se neznámý lapka dostal do suterénu a tam ze sklepních prostor odcizil dvě horská jízdní kola. Poškozenému majiteli zloděj zanechal škodu za 23 tisíc korun.    

Řidička měla pozitivní test na drogy
Dnes po půlnoci byla v obci na Mostecku zastavena a kontrolována obrnickými policisty 25letá řidička z Teplicka při řízení osobního vozidla značky Škoda. Policisté pojali podezření, že žena je pod vlivem návykových látek a provedli u ní orientační test na drogy, který byl pozitivní na přítomnost amfetaminu. Policisté ženu zadrželi a následně jí sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Nprap. Ludmila Světláková
Most 2. ledna 2020

vytisknout  e-mailem