Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z vepřína zmizela prasata

LOUNY - Škoda přesahuje 12 tisíc korun... 

O víkendu policisté vyjížděli do jedné obce na Žatecku, odkud byla odcizena prasata. Dosud nezjištěný poberta vnikl násilným způsobem do objektu vepřína a přisvojil si čtyři prasata v hodnotě 12 400 Kč. Zároveň způsobil škodu na majetku, která byla odhadnuta na 1 050 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

S plnou portmonkou se vydala nakupovat

Ženu středního věku z Loun okradl v pátek odpoledne neznámý pachatel v lounském Kauflandu. Využil její nepozornosti a z kabelky, kterou měla odloženou v nákupním vozíku, jí odcizil peněženku s finanční hotovostí ve výši 12 000 Kč, platební kartou, různými doklady a dalšími věcmi. Celkovou škodu poškozená vyčíslila na 14 670 Kč. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže. Upozorňují občany, aby si při nákupech neodkládali kabelky nebo tašky do nákupních vozíků, neboť jsou lákadlem pro zloděje. Hlavně v nadcházející předvánoční době by měli být občané na svoje věci opatrní, neboť v obchodech bude větší množství lidí než obvykle, budou z předvánočního chaosu více roztržití, a toho právě budou zloději využívat. Proto buďte obezřetní a zlodějům nedejte šanci.

Mladík nezákonně řídil

V sobotu, krátce po půlnoci, zastavili policisté na výjezdu od benzinové čerpací stanice v Březně u Postoloprt na hlavní silnici R7 22letého řidiče motorového vozidla, který usedl za volant nezákonně. Lustrací zjistili, že až do konce příštího roku má vysloven zákaz řízení motorových vozidel vydaný Magistrátem města Plzně. Podezřelému proto ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. 

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 21. listopadu 2011

vytisknout  e-mailem