Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z vozidel kradl autorádia

LOUNY - V Podbořanech se vloupal do tří aut... 

Policisté pátrají po pachateli, který se začátkem týdne vloupal v Podbořanech do tří zaparkovaných automobilů. Všechna vozidla byla vykradena přibližně ve stejnou dobu a také způsob vloupání byl stejný. Pachatel se dovnitř vozů dostával po rozbití skleněných výplní levých předních dveří a předmětem jeho zájmu byla autorádia. V Příčné ulici se vloupal do vozidla zn. Seat Toledo, v Dukelské ulici vykradl osobní vůz zn. Škoda Felicia a v Palackého ulici zaujal jeho pozornost automobil zn. VW Caddy. Způsobená škoda, kterou svým počínáním poberta napáchal, přesahuje 15 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

Přes zimu "vybílil" chalupu

Nepříjemné překvapení čekalo na majitele jedné rekreační chalupy v obci Krásný Dvůr. Když se po dlouhé zimě vrátil zpátky do svého rekreačního obydlí, nalezl jej vykradené. Z chalupy zmizela kachlová kamna, kotel etážového topení, kuchyňský nábytek, dále i nábytek z obývacího pokoje a další věci. Dosud nezjištěný zloděj zmíněné obydlí doslova "vybílil". Způsobenou škodu majitel vyčíslil na 76 tisíc korun. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.   

Z česačky zmizely elektromotory

Začátkem týdne zavítal do česačky chmele v obci Vidhostice na Podbořansku dosud nezjištěný pachatel s nekalým úmyslem. Z vnitřních prostor odcizil celkem čtyři elektromotory s převodovkou, čímž způsobil škodu přesahující 70 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 14. dubna 2011

  

vytisknout  e-mailem