Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z vozidla zmizela kola

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděje lákala vidina kol z vystaveného vozidla. 

Všebořičtí policisté šetří případ krádeže kol z osobního vozidla. V průběhu noci z 21.-22.3 v ulici Podhoří z areálu firmy neznámý pachatel odcizil z předváděcího vozidla Peugot 308 všechna čtyři kola. Tímto jednáním způsobil škodu kolem 63 tisíc korun.

Krádež kabelky
Dosud neznámý pachatel včera kolem poledne využil nepozornosti nakupující ženy v supermarketu na Severní Terase a z nákupního vozíku jí odcizil kabelku s finanční hotovostí, doklady, mobilním telefonem a osobními písemnostmi. Způsobená škoda se pohybuje kolem 7 tisíc korun.

Kradla jako straka
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeží v obchodech, kdy podezřelá 32letá žena se v různých obchodech v obchodním centru dopustila několika krádeží oblečení v celkové hodnotě kolem 7 tisíc korun. Následně vždy bez placení prošla přes pokladny, kde byla zadržena ostrahou prodejny a předána policistům. Za uvedené jednání jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 22.-23.3. v ulici Lipová došlo k odcizení vozidla VW Sharan, šedomodré metalízy, rz: 5U7 97-81. Majiteli tak vznikla škoda kolem 120 tisíc korun.  Policisté po tomto vozidle ihned vyhlásili celostátní pátrání.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 23.3.2012

vytisknout  e-mailem