Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z vozidla zmizely šperky

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté šetří případ krádeže šperků z chirurgické oceli v řádech statisíců. 

Neštěmičtí policisté šetří případ vloupání do vozidla Peugot Partner G, který byl zaparkován v ulici Na Výšině. Z tohoto vozidla pachatel během dvou hodin (7.00-9.00) nezjištěné množství šperků z chirurgické oceli. Poškozené společnosti tak vznikla škoda kolem 1 milionu korun.

Policisté dopadli zloděje
Střekovští policisté objasnili případ vloupání do potapěčského klubu, kdy se 22letý muž počátkem měsíce vloupal do objektu sportovního klubu, ze kterého následně odcizil několik lahví alkoholu, potravin, finanční hotovost, výčepní zařízení, prodlužovací kabely a mosazný zvon. Svým jednáním způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do osmi sklepních kójí
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 26.-27.12. v ulici Vojanova vloupal do několika sklepních kójí, kde pouze v jedné z nich pravděpodobně našel, co hledal. Majitelce odcizil jízdní kolo v hodnotě 6 tisíc korun. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 6 500 korun.

Vandal řádil v parku
Dosud neznámý vandal řádil v centrálním parku na Severní Terase, kdy v průběhu noci z 23.-24.12. poškodil umělecké keramické dílo znázorňující květinu leknínu v hodnotě 80 tisíc korun a 10 umělohmotných odpadkových košů v hodnotě 20 tisíc korun.

Opilý řidič usedl za volant
Včera krátce po desáté hodině večer došlo na silnici 1/30 z Ústí nad Labem do Lovosic k dopravní nehodě, kdy řidič při průjezdu pravotočivou zatáčkou nezvládl řízení vozidla, vyjel vpravo k okraji komunikace, kde narazil do svodidel. Policisté na místě u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,22 promile. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 28.12.2011
 

vytisknout  e-mailem