Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za cigarety nezaplatil

CHOMUTOV - Krádež v lesní školce, Zboží ukryli v kočárku.... 

Za cigarety nezaplatil
Do novinového stánku na chomutovském sídlišti vnikl 18letý mladík. Klíče sebral své příbuzné a ze stánku odcizil cigarety za 4200 korun. Při útěku z místa byl zadržen pracovníky bezpečnostní agentury. Cigarety byly v pořádku vráceny nepoškozené zpět na prodejnu. Na mladíka čeká obvinění z krádeže.
 
Krádež v lesní školce
Zloděj odcizil v obci Černý Potok balení sadbových stromků. 5800 kusů stromků smrku kdosi odvezl z lesní školky na neznámé místo, po totožnosti pachatele pátrají policisté z Vejprt. Lesy ČR vyčíslili škodu na 23 tisíc korun.
 
Zboží ukryli v kočárku
Dvojici, muže ve věku 46 roků a 22letou ženu, zadržela ostraha chomutovského marketu při krádeži. Dva kusy bezpečnostního kování a opalovací pistoli ukryli do dětského kočárku a snažili se prodejnu opustit bez placení. To se jim ovšem nepodařilo. Hodnota odcizeného zboží činí 8200 korun. U ženy policisté zjistili, že za krádeže byla v nedávné minulosti již odsouzena, oba pachatelé se budou zodpovídat z krádeže.
 
Pachatele zlákal parapet
Obvinění z krádeže čeká na 27letého Chomutováka. U budovy v ulici na Příkopech vytrhl a následně odcizil měděný parapet. Lup nestihl ani prodat, policejní hlídka muže zadržela. Hodnotu okapu stanovil majitel na 2500 korun.  
 
V krádežích pokračuje
Do budovy hradla v ulici Na Moráni vnikl 25letý muž. Když se dostal dovnitř, všechno prohledal a pokusil se odnést čtyři kusy regulátorů v hodnotě 8 tisíc korun. To se mu nepodařilo, neboť byl zadržen. Hlídka pachatele převezla na policejní oddělení. Tam bylo zjištěno, že Chomutovák byl za krádeže v nedávné době odsouzen Okresním soudem Chomutov. Ani v tomto případě obvinění z pokusu krádeže neunikne.
 
27. května 2011 
nprap. Marie Pivková  
 

vytisknout  e-mailem