Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Za informace předem děkujeme

TRUTNOVSKO - Žádost o spolupráci při pátrání po odcizeném motorovém vozidle 

Ve středu 3. července letošního roku se na královédvorské policisty obrátil s žádostí o pomoc čtyřiatřicetiletý muž, který se stal obětí dosud neznámého zloděje. Z výpovědi oznamovatele službukonající policista zjistil, že v průběhu noci z úterý na středu poškozenému dosud neznámý zloděj z volně přístupného místa v obci Lanžov – Miřejov odcizil osobní motorové vozidlo Volkswagen Bora Variant šedé metalické barvy, registrační značky 5H4 4385. Uvnitř vozidla se v době krádeže nacházela peněženka, osobní doklady a platební karty. Majitel dopravního prostředku vyčíslil škodu na 50 tisíc korun.
Policisté uvedené protiprávní jednání zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které může být soudem uložen trest odnětí svobody až na dva roky.
Při pátrání po shora uvedeném vozidle královédvorští policisté se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování zjistili, že zloděj s odcizeným automobilem z Královédvorska odjel směrem na Prahu. Na jedné z benzinových čerpacích stanic, která se nachází po trase, vozidlo zastavilo.

Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří byli dne 3. 7. 2013 kolem páté hodiny ranní na benzinové čerpací stanici OMV na šestatřicátém kilometru dálnice D 11, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu či přímo linku 158. Královédvorští policisté tímto žádají zejména muže, který by se poznal na fotografii, nechť ihned kontaktuje nejbližší policejní služebnu.
Místní muži zákona provedeným šetřením zjistili, že se uvedený muž, který je zhruba 180 centimetrů vysoký, ve věku kolem 35 let, sportovní postavy, bílé pleti, hnědých nakrátko střižených vlasů na místě v inkriminované době nacházel. Uvedený pán, který by mohl díky svému svědectví popsat pachatele uvedené krádeže, měl na sobě oblečené 3/4 červené kalhoty značky NIKE s bílými pruhy, sportovní obuv bílé barvy,  hnědou bundu do pasu v levé horní části označenou nápisem R, která se zapíná na zip.
 Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, zejména potom muže na fotografii, aby svým svědectvím pomohli k vyřešení případu krádeže shora uvedeného automobilu. Za spolupráci předem děkujeme.
por. Bc. Udo Ertner
18. 7. 2013 v 15:00

vytisknout  e-mailem