Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za jídlo a pití neplatil

TEPLICE - 25 krát se najedl bez zaplacení; Vloupání do BČS.... 

Krádeže se mu sečetly
     Policisté sdělili podezření z trestného činu krádeže  22-letému muži z Teplic, který  od září do konce října letošního roku v různých supermarketech na Teplicku v 25 případech zkonzumoval v prostoru prodejen potraviny a nápoje, které nezaplatil a navíc v 10-ti případech ještě odcizil  různé zboží - převážně potraviny a kosmetiku. Celková škoda  za zkonzumované jídlo a odcizené věci  přesáhla částku  pěti tisíc korun, nyní může být u soudu potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem.

Vloupání do „benzínky“
    Policisté v Duchcově vyšetřují vloupání do prostor benzínové čerpací stanice na Moldavě. Neznámý pachatel zde odcizil cigarety různých značek, jejichž hodnotu vyčíslila poškozená majitelka  na 50 tisíc korun. Policie po odcizeném zboží i pachateli intenzivně pátrá, v případě dopadení může lapka strávit až dva roky ve vězení.

Vykradl mateřskou školku
    Děti v bílinské mateřské škole si nějakou dobu neposlechnou svá oblíbená „cédéčka“. V noci se totiž do objektu vloupal neznámý pachatel a odcizil CD přehrávač  v hodnotě 1.500 korun. Za trestný čin krádeže mu hrozí v případě dopadení peněžitý trest nebo až dvouleté vězení.

Podnapilý řidič
    Včera  odpoledně kontrolovala  v Teplicích na silnici 1/8 hlídka dopravních policistů projíždějící vozidlo Fiat Punto. Provedenou dechovou zkouškou policisté naměřili 52-letému  řidiči  2.57 promile alkoholu v dechu. Muži bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který může být potrestán zákazem činnosti, peněžitým trestem nebo odnětím svobody až na jeden rok.
 

vytisknout  e-mailem