Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za krátkou dobu dvě vloupání

CHOMUTOV - Kradl v baru i restauraci,Výtržnost, S hlídkou nepočítali..... 

Kradl v baru i restauraci
Policejní komisař obvinil z krádeže 22letého mladíka z okresního města. Tento týden vnikl do restaurace v Jirkově, kde sebral nejen drobné mince, ale i notebook a klíče od vozidla. Majitel vyčíslil škodu na 14 tisíc korun. Při vyšetřování policisté zjistili, že má na svědomí další vloupání v Jirkově, tentokrát do baru v Kostelní ulici. Z odemčené zásuvky sebral peníze na hotovosti a několik krabiček cigaret různých značek. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 24 tisíc korun. Obvinění si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje.    
 
Výtržnost
Z výtržnictví je podezřelý 35letý muž z Vejprt. Při návštěvě baru v obci Kovářská hrubým způsobem urážel přítomné hosty. Ve slovních útocích pokračoval i v době, kdy byl vyveden ven na ulici. S tím se nechtěl smířit, do baru se vrátil a ve vyhrožování pokračoval až do příjezdu policejní hlídky. Ti následně zjistili, že úmyslně udeřil pěstí do zaparkovaného vozidla, k poškození naštěstí nedošlo. Za uvedený trestný čin může skončit až na dva roky za mřížemi.
 
S hlídkou nepočítali
Hlídka mužů zákona zadržela dva muže ve věku 41 a 46 let krátce poté, kdy společně v Bezručově ulici odcizili volně odloženou železnou síť připravenou na opravu dálkového horkovodu. Na staršího z dvojice čeká obvinění z krádeže, neboť se obdobného jednání dopustil i v nedávné době, jednání druhého muže bude řešit přestupková komise Magistrátu Chomutov.
 
Jednou víno, podruhé uzeniny
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který vnikl do objektu  v Haškově ulici. Sklepní prostory prohledal a z místnosti odcizil nezjištěné množství kartonů lahví s vínem. Majitel vyčíslil škodu na 100 tisíc korun.
V Kadani zase pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do prodejny masa a uzenin. Z lednice odnesl různé druhy salámů a další uzeniny. Kromě toho sebral i stravenky. Celková škoda se vyšplhala na 6 tisíc korun. Oba případy policisté vyšetřují jako krádež.
 
Kácení bez povolení
Jirkovští policisté přijali oznámení o odcizení stromů poblíž obce Blatno. Na místě zjistili, že kdosi bez řádného povolení motorovou pilou vykácel a následně i odcizil 77 kusů vzrostlých stromů. Obci vznikla škoda za 15 tisíc korun.
 
31. října 2013
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207

vytisknout  e-mailem