Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za malůvky až na rok do vězení

LOUNY – Sprejerství, Dopravní nehoda, Vykolejení vlaku 

Sprejerství
Policisté sdělili prvnímu z dvojice podezřelých, podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestného činu „Poškozování cizí věci“, kterého se dopustili tím, že v noci dne 24. 4. 2010 postříkali černým sprejem různé objekty v obci Libočany. Způsobená škoda byla vyčíslena na 4 000 Kč.
 
Dopravní nehoda
Dne 3. srpna 2010 v 13:50 hod. došlo k dopravní nehodě poté, kdy řidička jela s vozidlem Fiat po sil.č.225 ve směru od obce Trnovany na Žatec, při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, na mokrém povrchu dostala s vozidlem smyk a následně levou zadní částí vozidla narazila do levé přední části protijedoucího služebního vozidla PČR Škoda Octavia, v barvách policie ČR, jehož řidič stihl včas zareagovat, vyjel vpravo mimo vozovku, čímž nedošlo k čelnímu střetu. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo. Škoda byla vyčíslena na 85 000 Kč.
 
Vykolejení vlaku
Dne 3. 8. 2010 narazil motorový vlak č. 1670, na trase mezi obcemi Milostín - Deštnice u kilometrovníku 74,4, do spadlého stromu, kdy následkem nárazu vykolejil. Ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda byla vyčíslena na 850 000 Kč.

Louny 4. 8. 2010

vytisknout  e-mailem