Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za opakované krádeže v obchodech skončil ve vazbě

TEPLICKO - Soudci došla trpělivost; Odcizené plechy chtěli zpeněžit.. 

Za opakované krádeže v obchodech skončil ve vazbě

     Trpělivost s 31letým mužem z Nymburku došla soudci Okresního soudu v Teplicích. Muž opakovaně kradl v prodejnách drogerie a potravin na území měst Teplice a Duchcov. Vždy si vybral zboží v řádech stokorun, které na prodejní ploše strčil do připravené tašky a prošel pokladnou bez zaplacení. Během uplynulých 14ti dnů si z pěti obchodů odnesl  věci v hodnotě přes 3 tisíce korun. K jeho nápravě nepomohlo ani to, že na sklonku roku 2021 již byl za krádeže odsouzen, kdy mu byl uložen trest obecně prospěšných prací a podmínečný trest na dobu pěti let. Poté, co mu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu krádeže, putoval zloděj před soud, který rozhodl o jeho vzetí do vazby. Tam si počká na konečný odsuzující verdikt.

Odcizené plechy chtěli zpeněžit

     Dva muži ve věku 30 a 23 let využili díry v oplocení do objektu jedné firmy na Bílinsku. Pod rouškou tmy vlezli dovnitř a vynesli ven 30 metrů hliníkových trapézových plechů v hodnotě 18 tisíc korun. Ty nařezali na menší kusy a již za denního světla je odnášeli pryč. Jejich počínání překazila hlídka městské policie, která následně vyrozuměla bílinské policisty. Ti následně na policejní stanici zjistili, že jeden ze zlodějů byl v minulosti za krádež odsouzen.  Oběma mužům pak sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu krádeže. 

Hledáme svědky nehody v Krupce

     K dopravní nehodě mělo dojít v době od 14:15 hodin dne 28. února 2022  do 8:30 hodin dne 1. března 2022 v Krupce v ulici Jabloňová před domem č.p. 223. Neznámý řidič nezjištěného vozidla narazil do zaparkovaném vozidla Citroen, které stálo při pravém okraji komunikace.

     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění okolnosti nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy pořízené v době nehody, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

7. března 2022
por. Bc. Ilona Gazdošová
oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje  

vytisknout  e-mailem