Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za pomoc si řekl o peníze

MOST - Ty nedostal, tak ženě ukradl kabelku; Přítelkyni sebral peníze, ty utratil. 

Přítelkyni obral o peníze
Na policejním oddělení skončil 40letý muž z Mostu. Ten měl tento měsíc  ve večerních hodinách u vchodu panelového domu odcizit z kapsy bundy, kterou měla na sobě jeho bývalá přítelkyně, finanční hotovost ve výši 5 500 korun. Jak provedeným šetřením policisté zjistili, podezřelý všechny odcizené peníze utratil. Policejní inspektor Mostečanovi sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Lapka kradl v drogérii
Neznámý pachatel se v nočních hodinách ve starší zástavbě města Mostu vloupal do zadní části prodejny s drogistickým zbožím a uvnitř měl odcizit finanční hotovost, parfémy a další zboží, zatím v přesně nezjištěné hodnotě. Případem trestného činu krádeže vloupáním se nyní zabývají mostečtí policisté.

Nejprve pomohl, pak ale kradl
Na povedeného zloděje narazila jedna žena v centru města Mostu v časně ranních hodinách. Z návštěvy šla domů ze sídliště Zahradní, když ji u pošty oslovil neznámý mladý muž a nabídl jí, že jí pomůže nést krabici, kterou měla u sebe. Žena jeho nabídku přijala a za pár minut toho jistě litovala. U vchodu domu, kde bydlí, jí muž ještě pomáhal a poté požádal o peníze. Když dostal zápornou odpověď, ženě náhle vytrhl z ruky kabelku a dal se na útěk. Poškozená vyčíslila škodu na částku 4 000 korun a okradení ohlásila mostecké policii, která se teď případem trestného činu krádeže zabývá a po mladém a štíhlém muži pátrá.

nprap. Ludmila Světláková
Most 6. srpna 2019

vytisknout  e-mailem